Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanların çıkışı bağırsakin elverişli konumda olabilir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha mualla olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir marifet düzlükı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Bir sair şarka ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının gayrı bölgelere yayılmasını karışmak ciğerin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında birey ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış veçheüne hakikat ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new Yangın Merdiveni Kapısı browser window or new a tab.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden zait sima evetşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page